Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Un programa de TV3 reivindica la figura del mestre i el seu paper a la societat

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
La televisió autonòmica catalana (Tv3) emet una sèrie de programes dedicats a mostrar l'experiència professional de mestres i professors d'educació infantil, primària i secundària de Catalunya, amb la finalitat d'identificar les bones pràctiques en la docència i reivindicar la figura del professorat com a actor fonamental en la societat actual.

El projecte "Mestres" consta de 10 capítols de 50 minuts en els quals, a través d'entrevistes i reportatges, s'aborden aspectes destacats del debat educatiu: la relació entre docent i alumnat, la vocació de la professió, l'èxit i fracàs escolar, la convivència a les aules, l'educació en valors, el lideratge, la incorporació de les TIC, etc.

Paral·lelament a l'emissió d'aquests programes, la Fundació Jaume Bofill (FJB) i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRP) han organitzat una sèrie de jornades que es duran a terme en diferents localitats catalanes. L'objectiu és mantenir el debat obert afavorir que els professionals de l'educació expressin les seves opinions sobre la situació actual de l'ensenyament i els principals reptes als quals han de fer front.

Animem a tots els docents que participin en una iniciativa que pretén dignificar la professió des d'una perspectiva positiva. Els capítols emesos fins ara poden descarregar-se a la pàgina web: www.tv3.cat/mestres

 
Deixa el teu comentari