Educaweb realitzarà formació per a pares i mares a Sant Cugat del Vallès

Redacció d'Educaweb
27/02/2012

Entre el 29 de febrer i el 9 de maig, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) durà a terme un Programa de Formació per a pares i mares: Cursos d'adquisició d'habilitats educatives, realitzat per Educaweb.
 
Aquesta activitat va adreçada a les famílies i té com a objectiu proporcionar informació, formació i assessorament sobre temes d'interès educatiu. Durant les trobades es provoca la posada en comuna, el compartir dubtes i experiències amb altres famílies, obrint pas a la reflexió.
 
El programa proposa estratègies i recursos a les famílies per treballar els diferents aspectes que influeixen en l'educació dels seus fills, en àmbits com la convivència i les relacions personals, la salut, el desenvolupament (psicològic, emocional, social) i els estudis, possibilitant, si fa falta, un canvi positiu d'actituds i de valors.
 
Les xerrades s'estructuren en funció de les etapes educatives:

Si vols més informació sobre les temàtiques de les xerrades o com inscriure's pots contactar amb l'Ajuntament de Sant Cugat a través del mail: formacioparesimares@santcugat.cat
 

Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou