Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb realitzarà formació per a pares i mares a Sant Cugat del Vallès

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Entre el 29 de febrer i el 9 de maig, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) durà a terme un Programa de Formació per a pares i mares: Cursos d'adquisició d'habilitats educatives, realitzat per Educaweb.
 
Aquesta activitat va adreçada a les famílies i té com a objectiu proporcionar informació, formació i assessorament sobre temes d'interès educatiu. Durant les trobades es provoca la posada en comuna, el compartir dubtes i experiències amb altres famílies, obrint pas a la reflexió.
 
El programa proposa estratègies i recursos a les famílies per treballar els diferents aspectes que influeixen en l'educació dels seus fills, en àmbits com la convivència i les relacions personals, la salut, el desenvolupament (psicològic, emocional, social) i els estudis, possibilitant, si fa falta, un canvi positiu d'actituds i de valors.
 
Les xerrades s'estructuren en funció de les etapes educatives:
  • Educar de 2 a 3 anys (es tractaran temes com "el meu fill no em fa cas", "la importància del joc", "conèixer-se com a pares per saber relacionar-se amb els fills", etc);

  • Educar de 4 a 6 anys ("el pas d'infantil a primària", "les competències bàsiques", "ser conscient de les emocions i aprendre a regular-les"…);

  • Educar de 7 a 9 anys ("la clau de l'èxit: saber organitzar-se", "expressar emocions"…);

  • Educar de 10 a 11 anys ("motivació i estratègies d'aprenentatge", "tècniques d'estudi"…) i educar de 12 a 16 anys ("procés d'elecció d'un itinerari formatiu. El camí cap a la professió", "responsabilitat", "conèixer al nostre fill adolescent"…).
     

Si vols més informació sobre les temàtiques de les xerrades o com inscriure's pots contactar amb l'Ajuntament de Sant Cugat a través del mail: formacioparesimares@santcugat.cat
 

Deixa el teu comentari