Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Barcelona i Madrid, entre les 20 millors ciutats del món per estudiar a la universitat

Notícia

QS (Quacquarelli Symonds Ltd) ha elaborat el rànquing "QS Best Student Cities in the World", que avalua les millors ciutats del món per estudiar a la universitat. En el lloc 11 es troba Barcelona, mentre que Madrid ocupa el lloc 16.


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
QS (Quacquarelli Symonds Ltd) ha elaborat el rànquing "QS Best Student Cities in the World", que avalua les millors ciutats del món per estudiar a la universitat. En el lloc 11 es troba Barcelona, mentre que Madrid ocupa el lloc 16. La classificació l'encapçalen París, Londres, Boston i Melbourne.

Barcelona destaca per dos de les universitats que QS considera més prestigioses: la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que es troben entre les 200 millors del rànquing QS World University. Així com altres tres institucions de prestigi: Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya y ESADE Business School.

A més, l'informe mostra que la ciutat és un dels entorns més atractius d'Europa pel seu clima, estil de vida, llegat artístic i cultural, així com pel seu cost de vida i de matrícula raonable en comparació de ciutats com Londres o París.
 
Segons QS, la reputació dels graduats de les universitats de Barcelona entre els empresaris internacionals és positiva, fet que indica bones perspectives d'ocupació per als estudiants estrangers que trien estudiar allí.

Quant a Madrid, els autors del rànquing han valorat especialment que compti amb centres superiors com la Universidad Autonóma de Madrid (UAM), la Universidad Complutense de Madrid (UCM), Universidad Carlos III de Madrid i la Universidad Politécnica de Madrid.

Madrid ha aconseguit puntuacions per sobre de la mitjana en els indicadors que mesuren aspectes com la qualitat de vida i la internacionalització dels estudiants. A més destaca per ser un dels principals centres financers d'Europa i pel seu aspecte administratiu i cultural.

Deixa el teu comentari