Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Barcelona acull la tercera edició del curs d'estiu sobre Comunicació Emocional

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Gràcies a l'èxit de les anteriors edicions, Educaweb, l'Associació Catalana de Professionals dels Equips d’Assessorament Psicopedagògic (ACP-EAP), l'Associació Catalana d’Orientació (ACO) organitzen a Barcelona l'III Curs d'Estiu "Comunicació Emocional".

El curs se celebrarà a Barcelona del 4 al 6 de juliol de 2012 i tindrà una durada de 20 hores lectives.

Com en les anteriors edicions, els organitzadors compten amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d'educació de Barcelona i la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE).

A partir d'una sèrie de ponències i activitats participatives i dinàmiques, aquesta nova edició tractarà temes com la intel·ligència emocional i la resolució de conflictes, direcció i dinamització de grups, tècniques per millorar la comunicació verbal i no verbal, dinàmiques per gestionar el benestar personal, etc.

Entre els ponents confirmats destaquen Juan Antonio Planes, president de la COPOE i Carlos Hué García, doctor en Psicologia i en Pedagogia. de la Universidad de Zaragoza, assessor tècnic d'Educació de la Consejería de Educación del Gobierno de Aragón.

Juan Antonio Planas en el Curso de Comunicación Emocional 2012
Participants de la II edició del Curs d'Educació Emocional en la ponència de Juan Antonio Planas


Les places són limitades, així que si estàs interessat/a a participar pots posar-te en contacte amb l'organització al més aviat possible: Formulari per inscriure's al Curs de Comunicació emocional

Es lliurarà un diploma d'assistència, avalat per les entitats convocants, als qui certifiquin més d'un 85% d'assistència. L'activitat està reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Taller de prevención del estrés en el Curso de Comunicación Emocional 2011
Taller de prevenció de l'estrès en el Curs de Comunicació Emocional 2011
Deixa el teu comentari