Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Tens dubtes? Vine al Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant del Saló de l'Ensenyament

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Saló de l’Ensenyament de Barcelona aposta per l'orientació i, un any més, ofereix als seus visitants el Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant. Un espai que té com a finalitat assessorar als joves en el seu procés d'elecció d'uns estudis, mostrant-los l'oferta vigent, els accessos als títols, les sortides professionals, les diferències entre itineraris i els perfils més demandats.

Del 21 al 25 de març, el servei comptarà amb recursos i materials propis d'Educaweb, entre els quals destaca el GR. Gran Recorregut, primera eina d'orientació on-line de lliure accés que facilita a l'usuari el procés d'autoconeixement i ajuda a trobar les opcions formatives més adequades a cada perfil. A més, en aquesta ocasió s'introduiran novetats, com les "xerrades exprés", que són presentacions sobre temes d'interès com la selectivitat, els cicles formatius, etc. dirigides a grups. La finalitat d'aquestes xerrades és recolzar la tasca realitzada pels professionals d'Educaweb i facilitar l'orientació no només individual, sinó també grupal.

En 2011, prop de 1000 persones es van orientar a través del Servei i la majoria de les preguntes formulades tractaven sobre com i què escollir en finalitzar l'ESO. A més, es van atendre nombroses peticions sobre les sortides professionals dels cicles formatius, els itineraris del batxillerat i la selectivitat i les seves novetats.

Si encara no saps què estudiar, t'animem a visitar l'stand del Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant a la Fira de Barcelona i a descobrir quina és la formació que s'adapta millor a les teves necessitats.Servicio de Información y Orientación al estudiante

El Servei d'Informació i Orientació. 2011
Deixa el teu comentari