Neix el portal Formació365.cat

Redacció d'Educaweb
13/03/2012

El Saló de l’Ensenyament i Futura han creat, juntament amb Educaweb, el portal Formació365.cat, una eina d'orientació acadèmica i professional en format web, que permet als visitants a la fira obtenir informació sobre els expositors durant tot l'any. L'eina és gratuïta i complementa la visita presencial a aquests salons.
 
El portal està gestionat per Educaweb i inclou un cercador que organitza els continguts per tipus de centre (universitats, centres de FP, escoles de negocis, etc.) i per temes i especialitats d'ensenyament (sanitat i salut, economia i administració d'empreses, educació...). Els centres inclouen una fitxa en la qual es pot veure la seva oferta formativa, dades de contacte i adreça del centre, permetent a l'usuari demanar més informació de forma gratuïta.
 
La finalitat d'aquesta pàgina és facilitar el procés d'orientació acadèmica, afinant la recerca de la formació i permetent a l'usuari contactar directament amb el centre.
 
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou