Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Neix el portal Formació365.cat

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Saló de l’Ensenyament i Futura han creat, juntament amb Educaweb, el portal Formació365.cat, una eina d'orientació acadèmica i professional en format web, que permet als visitants a la fira obtenir informació sobre els expositors durant tot l'any. L'eina és gratuïta i complementa la visita presencial a aquests salons.
 
El portal està gestionat per Educaweb i inclou un cercador que organitza els continguts per tipus de centre (universitats, centres de FP, escoles de negocis, etc.) i per temes i especialitats d'ensenyament (sanitat i salut, economia i administració d'empreses, educació...). Els centres inclouen una fitxa en la qual es pot veure la seva oferta formativa, dades de contacte i adreça del centre, permetent a l'usuari demanar més informació de forma gratuïta.
 
La finalitat d'aquesta pàgina és facilitar el procés d'orientació acadèmica, afinant la recerca de la formació i permetent a l'usuari contactar directament amb el centre.
 
Deixa el teu comentari