Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Generalitat de Catalunya proposa exigir una nota mínima de 6 en llengües als estudiants de Magisteri

Notícia


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


El Departament d’Ensenyament i la Secretària d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya estan estudiant la possibilitat d'exigir una nota mínima de 6 en els exàmens de català, castellà i anglès de la selectivitat a aquells alumnes que vulguin cursar Magisteri.

La mesura s'emmarca dins de les reformes per afavorir l'excel·lència del professorat i té com a finalitat garantir el coneixement mínim d'idiomes entre els futurs docents.

Claudi Alsina, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ha explicat que la proposta s'està debatent entre els membres del Consell i la Conselleria i que, en el cas d'aprovar-se, s'aplicaria a partir del curs 2013-2014.
Deixa el teu comentari