Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

6a edició de la Setmana de la Informació i l'Orientació Professional de Mataró

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Del 26 al 28 de març de 2012 tindrà lloc la 6a edició de la Setmana de la Informació i l'Orientació Professional (SIOP) de Mataró (Barcelona), organitzada conjuntament entre l'Institut Municipal d'Educació (IME) i l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), en col·laboració amb Educaweb. A més, compta amb el Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya com a patrocinadors.

 La SIOP té com a finalitat mostrar als ciutadans de Mataró els recursos formatius que el municipi ofereix a les persones que han superat l'edat de l'escolaritat obligatòria. A més, els assistents podran accedir a informació actualitzada sobre el mercat laboral i orientar-se per definir el seu projecte professional. Un altre dels objectius de la SIOP és facilitar eines a les persones que intervenen en el procés de presa de decisions dels joves: professionals de l'orientació, de l'educació o la formació i també a les famílies.
 
Les activitats programades es dirigeixen principalment a alumnat de 3r i 4t de l'ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, Universitat, així com a tots els professionals de l'educació, l'orientació i la formació i a famílies. Les jornades tractaran temes com l'orientació acadèmica i professional, les acreditacions professionals, la mobilitat internacional, l’emprenedoria, oportunitats de formació i ocupació en sectors estratègics (comerç, sanitat i salut, TIC, etc.).

Educaweb impartirà el seminari "les TIC i l'Orientació" el dimecres 28 de març, que tractarà sobre la importància de les TIC com a element facilitador en el procés d'acompanyament i presa de decisions dels joves que busquen orientació. Va adreçat a professorat d'educació secundària obligatòria i postobligatoria, professionals de l'orientació i personal tècnic d'ocupació. Es realitzarà en el Centre Cívic Cabor i Barba, SOM Ocupació Jove de 15.30h a 19h.
 
Si vols més informació sobre les SIOP consulta la programació i inscriu-te a través de la pàgina web www.mataro.cat

La programació prevista per al dia 29 ha estat repartida en la resta de dies per evitar coincidir amb la vaga general.

 
Deixa el teu comentari