Ja està disponible el Dossier d'Informació Acadèmica 2012!

Redacció d'Educaweb
19/03/2012

Educaweb ha editat la nova edició del Dossier d’Informació Acadèmica. Es tracta d'un llibre útil i fàcil d'utilitzar que conté la informació descriptiva del sistema educatiu a Catalunya (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, PQPI, universitat…). Així com fonts de referència (pàgines web, adreces de contacte i telèfons...)

dossier d'informació acadèmica El llibre va dirigit a alumnat d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i postobligatoria (Batxillerat, FP), al professorat, a tècnics i professionals de l'orientació i a les famílies.

A més de la informació mencionada, el Dossier també presenta continguts relacionats amb la presa de decisions i l'autoconeixement, els aspectes que intervenen en l'elecció d'un itinerari formatiu o professional i els condicionants.On aconseguir-ho?


Pots adquirir-ho per 15 euros en les nostres oficines (C/ Aragó, 631-633, local 1 i 2, 08026 Barcelona) i en les llibreries de la cooperativa Abacus.

Més informació a: orientacion@educaweb.com
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou