Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb ofereix xerrades-col·loqui sobre orientació educativa per famílies

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
Un any més, Educaweb ofereix els seus serveis especialitzats d'orientació acadèmica i professional a centres d'ensenyament públics i privats, a les institucions públiques, associacions i persones particulars que vulguin assessorar-se en aspectes relacionats amb la formació i el mercat laboral.

Entre la modalitat d'activitats dirigides a famílies destaquen les Xerrades-col·loqui sobre informació acadèmica i professional, que ja s'estan duent a terme en centres de tota Catalunya, com l'IES Esteve Terrades (Cornellà de Llobregat), l'Institut Montserrat (Barcelona), l'Institut Bisbe Sivilla (Calella), la Institució Cultural del CIC (Barcelona), l'Institut de Gelida (Gelida), el Col·legi Sant Ignasi (Barcelona), l’Escola Pia de Mataró (Barcelona), l’Escola Àgora (Sant Cugat) o l'IES la Bisbal (Girona).

Aquestes xerrades van dirigides a AMPAS o directament a les famílies amb fills de 4t de l'ESO, batxillerat i cicles formatius i són realitzades per professionals especialistes en orientació. A més d'informar sobre l'actualitat educativa i professional, el contingut de la sessió s'adapta a les necessitats del centre i de les famílies. Així, les xerrades poden incloure informació sobre el batxillerat internacional, sortides professionals, mobilitat internacional, etc.
 
La finalitat d'aquesta proposta és complementar la tasca d'orientació realitzada pel centre i l'equip tutorial, mitjançant el suport d'un equip de professionals especialitzats en orientació educativa i professional. A més, es persegueix donar elements de reflexió per facilitar el procés de presa de decisions, tenint en compte tots els condicionants que intervenen: els aspectes personals, socials i familiars i, l'entorn educatiu i laboral, promovent així l'acostament de pares i fills en un procés clau com és la transició acadèmica i la progressiva definició d'un objectiu personal i professional.
 
Si vols més informació sobre els serveis d'Educaweb o contractar alguna de les nostres propostes, adreça’t a: orientacion@educaweb.com
Deixa el teu comentari