"Estudiar a l'estranger", un taller realitzat per Educaweb al Prat de Llobregat

Redacción de Educaweb.com
09/04/2012

 El proper 18 d'abril Educaweb realitzarà el taller "Estudiar a l'estranger" al Prat de Llobregat (Barcelona). L'activitat, d'una hora de durada, s'emmarca dins del programa de "El Prat Km 0" sobre mobilitat internacional que es duu a terme en "El Lloro", Serveis de Joventut del Prat de Llobregat.
 
La finalitat de la sessió és que els joves coneguin totes les opcions i informació de la qual disposar per marxar-se a l'estranger a continuar la seva formació, realitzar pràctiques o buscar una ocupació. Per això, es tractaran temes com: dades i xifres sobre la mobilitat; què significa estudiar a l'estranger?; opcions d'estudis en funció de l'edat i formació; on estudiar; documentació i tràmits; ajudes, beques i programes; què fer quan es torna, etc.
 
A més d'aquesta xerrada, fins al 24 d'abril s'impartiran sessions sobre mobilitat més concretes com treballar a Europa; treballar als països nòrdics o treballar a Amèrica del Nord. Les activitats són gratuïtes i no és necessari reservar plaça.
 
"El Lloro" és un servei públic de l'Ajuntament del Prat de Llobregat gratuït i adreçat a tots els joves d'edats compreses entre els 15 a 30 anys, de la ciutat que busquen informació clara, actual i exhaustiva sobre temes que són de màxim interès. Per a això es compta amb un servei d’assessories que tracten sobre habitatge, orientació personal, ocupació, orientació acadèmica i professional i salut.

Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou