Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Diputació de Barcelona inclou, novament, a Educaweb dins del seu catàleg d'activitats subvencionades

Notícia

  • 25/05/2012

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


La Diputació de Barcelona ha inclòs dins del seu Catàleg d'activitats d'igualtat i Ciutadania 2012 els serveis d’orientació acadèmica i professional oferts per Educaweb. Aquesta incorporació significa que tots els ajuntaments de la província de Barcelona poden sol·licitar les activitats que apareixen en el catàleg amb una subvenció del 50% del seu cost.

Els serveis inclosos en el catàleg de la Diputació són: el Taller d'Orientació Acadèmica i Professional, l'Aula-Taller d'orientació acadèmica i professional, l'Aula mòbil d'estudis i professions, la Xerrada-Col·loqui d'Orientació, NEPTU, navegador d'estudis i professions, GR: Gran Recorregut i GR + NEPTU.

El Catàleg d'activitats d'igualtat i Ciutadania 2012 és una eina creada per l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona amb la finalitat d'afavorir la igualtat, la convivència ciutadana i la cohesió social dels pobles i ciutats. Per a això, el Catàleg ofereix l'oportunitat a ajuntaments i ciutadans de disposar d'una àmplia oferta d'activitats de sensibilització en l'àmbit de les polítiques de ciutadania.

El Catàleg inclou un conjunt d'accions de caràcter pedagògic que ofereixen les diferents entitats dividides en 4 grans àrees: diversitat i ciutadania; igualtat entre dones i homes; joventut i participació ciutadana. Les activitats d'Educaweb formen part de l'apartat de joventut i del bloc sobre emancipació i l'àmbit de Formació, orientació i mercat laboral.

 

Deixa el teu comentari