Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya celebra el seu 10è aniversari

Notícia

  • 18/06/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb / COPEC
El passat 14 de juny, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) va celebrar el seu 10è aniversari en un acte a la seu del COPEC a Barcelona.

El president del COPEC, Josep Maria Elias i Costa va recordar el paper fonamental que han tingut molts pedagogs i pedagogues en la creació del COPEC que "s’han deixat la pell per a què puguem avui celebrar aquest 10è aniversari". Els parlaments van córrer a càrrec de Montserrat Martínez Martínez, presidenta de l’Associació Coordinadora Estatal de Pedagogia, Violeta Núñez Pérez, presidenta de l’Associació Catalana de Pedagogia i Jordi Riera Romaní, darrer president de l’Associació Catalana de Pedagogia i primer president del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, que van parlar sobre aquests 10 anys de trajectòria de la institució. A més, els assistents van poder gaudir del muntatge audiovisual: "Un passeig de 10 anys per la història del COPEC", en record dels esdeveniments més significatius.

La celebració va concloure amb l’atorgament del VI Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa (FCiF) al pedagog, Ferran Benet Carreras i Tudurí per l’assaig Plegats som més forts: algunes claus d’interpretació de l’acció pedagògica al darrer decenni i propostes col·legials per als/les professionals de la Pedagogia. El COPEC ha destacat el nombre de treballs presentats i la seva extraordinària qualitat.
Deixa el teu comentari