Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

DEP Institut organitza la Jornada de presentació final del projecte europeu Web Based Job Search Support (WBS) a Barcelona

Notícia

WBS és una iniciativa internacional destinada a crear una comunitat virtual de persones que cerquen feina o volen desenvolupar les seves competències professionals


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El proper 27 de juny se celebrarà a Barcelona la "Presentació final del projecte europeu Web Based Job Search Support (WBS): Orientació i TIC, tendències i competències". La jornada, organitzada per DEP Institut, té com a objectiu presentar el projecte i la iniciativa www.clubempleo.es.

El projecte europeu Web Based Job Search Support (WBS), en el desenvolupament del qual ha participat DEP Institut, és una iniciativa internacional destinada a crear una comunitat virtual que agrupi a aquelles persones que busquen treball o volen desenvolupar les seves competències professionals. A través del WBS qualsevol persona aturada pot accedir als serveis d'orientació acadèmica i professional, com a exercicis d'autoconeixement i acte-avaluació, sense fer-se càrrec dels costos que l'assistència presencial pot suposar. A més, els usuaris tenen la possibilitat de compartir experiències amb altres persones en la seva mateixa situació.

El projecte està cofinançat per la Comissió Europea dins del Programa d'acció en l'àmbit de l'aprenentatge permanent i compta amb la participació d'Itàlia, Espanya, República Txeca, Eslovènia, Polònia i Bulgària.

A més de la presentació del projecte, durant la jornada s'impartirà la conferència "Orientació, TIC i competències: casos i experiències", a càrrec de la Rachel Nelson, responsable de projectes de DEP Institut i la Cristina Caldas, orientadora professional d'Educaweb.

La jornada es realitzarà al Centre Cultural la Farinera del Clot (c/ Gran Via dels Corts Catalans, 837, Barcelona) de 15.45h fins a correu electrònic:estudis@dep.net


* El present projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta comunicació és responsabilitat exclusiva del seu autor. La Comissió no és responsable de l'ús que pugui fer-se de la informació aquí difosa.

Deixa el teu comentari