Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional tanquen la convocatòria de 2012 amb més de 40 projectes

Redacció d'Educaweb
02/07/2012

Educaweb ha tancat el termini per presentar projectes als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional amb un total de 42 propostes, 7 més que l'any passat.

La comunitat autònoma amb més propostes presentades ha estat, de nou, Catalunya, seguida per Madrid, Galícia, Andalusia, Comunitat Valenciana, País Basc, Aragó, Astúries, Canàries, Castella i Lleó, Extremadura, Melilla, Múrcia i Navarra.

En aquesta ocasió destaca especialment la categoria de projectes d'institucions, organitzacions i centres, que ha recollit 23 projectes de gran qualitat. A més, les iniciatives d'orientació destinades a persones amb discapacitat han tingut una forta presència aquest 2012.

La decisió del jurat, format per experts en orientació acadèmica i professional, independents d'Educaweb i provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional, es farà pública en l'acte de lliurament dels Premis Educaweb que tindrà lloc el mes de novembre.

A més de la publicació i difusió del projecte i del lliurament d'una distinció, Educaweb dotarà de 1.000 euros al primer guanyador individual i per al premiat de la categoria institucional, un any de publicitat al portal d'Educaweb.com, valorat en 12.000 euros. En la modalitat de projectes no aplicats s'escollirà un sol premiat, el qual obtindrà la publicació i difusió del seu projecte i una distinció de reconeixement.

La finalitat dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional és potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes aquelles experiències, projectes i materials innovadors relacionats amb aquest àmbit. Per això compten, des dels seus inicis, amb el suport de la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España y la Asociación Internacional para la Orientación Educativa y Profesional, entre altres.

Per a més informació: Web dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou