Educaweb proposa continguts per a la nova assignatura optativa d'emprenedoria

Redacció d'Educaweb
16/07/2012

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha proposat una nova matèria optativa per 3r d'ESO anomenada emprenedoria.
 
La matèria podrà impartir-se en els instituts a partir de setembre i s'estructurarà en funció de tres continguts bàsics: autoconeixement i itinerari formatiu; mercat laboral i activitat econòmica i iniciativa emprenedora i projecte d'empresa. Al llarg del curs, els estudiants que triïn aquesta optativa tractaran aspectes com la relació entre empreses i agents econòmics, la informació sobre el treball que realitzen els professionals en funció dels diferents nivells de qualificació o la resolució de situacions empresarials simulades.
 
Educaweb, a partir dels seus més de 10 anys d'experiència en el sector de l'orientació acadèmica i professional, t'ofereix la possibilitat de reforçar els continguts d'aquesta nova matèria amb activitats en el centre educatiu, la finalitat del qual és ajudar a l'alumnat en la presa de decisions sobre el seu itinerari formatiu i professional, perquè prengui consciència de la necessitat de tenir iniciativa emprenedora:
 Si vols més informació contacta amb el departament d'orientació a: orientacion@educaweb.com
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou