ITWorldEdu convoca la V edició del Premi a la innovació educativa amb TIC

Redacció d'Educaweb
18/07/2012

Un any més Educaweb col·labora amb la 5a edició de l'ITWorldEdu que, de nou, convoca el Premi ITWorldEdu a la innovació educativa en l'àmbit de les TIC. Aquest certamen té com a objectiu reconèixer l'esforç dels professionals de l'educació en la creació i avaluació de recursos digitals; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com a agents principals de la innovació i l'aprenentatge de les TIC i finalment, estimular i informar als proveïdors tecnològics i a l'entorn educatiu de les eines innovadores que faciliten l'aprenentatge personalitzat.

A més, en aquesta edició es lliurarà el II Premi a la millor solució TIC aplicada a l'educació per part d'una empresa.

Pot presentar-se qualsevol centre educatiu (públic, privat o concertat) que tingui com a missió l'educació i la formació en qualsevol etapa formativa (des d'educació infantil fins a la formació d'adults) o bé, qualsevol empresa a nivell mundial que dediqui els seus mitjans de producció a obtenir béns i serveis tecnològics per a l'educació, la formació i l'aprenentatge. Es poden presentar tants projectes com es desitgi, de forma individual o col·lectiva fins al 15 de setembre de 2012.

Es premiaran els projectes en funció de tres categories: una dirigida a centres que rebran com a premi soluciones TIC per poder continuar experimentant noves formes per millorar l'educació a través de l'ús de les tecnologies més innovadores; una altra per a empreses, per la seva capacitat d'integració de la tecnologia i finalment, una altra dirigida a empreses per la seva capacitat d'innovació. Aquestes últimes categories tindran el reconeixement del Departament d’Ensenyament i de la Direcció General de Telecomunicacions i societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Els guardons es lliuraran durant l'ITWorlEdu 2012 Summit, el punt de trobada per als professionals del sector de l'educació i les TIC que se celebrarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. Les jornades seran organitzades per CETEI-Fundació Joan XXIII i promogudes per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i empreses del sector tecnològic, entre elles, col·labora Educaweb, que recolza aquesta iniciativa des dels seus inicis.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou