Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

ITWorldEdu convoca la V edició del Premi a la innovació educativa amb TIC

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Un any més Educaweb col·labora amb la 5a edició de l'ITWorldEdu que, de nou, convoca el Premi ITWorldEdu a la innovació educativa en l'àmbit de les TIC. Aquest certamen té com a objectiu reconèixer l'esforç dels professionals de l'educació en la creació i avaluació de recursos digitals; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com a agents principals de la innovació i l'aprenentatge de les TIC i finalment, estimular i informar als proveïdors tecnològics i a l'entorn educatiu de les eines innovadores que faciliten l'aprenentatge personalitzat.

A més, en aquesta edició es lliurarà el II Premi a la millor solució TIC aplicada a l'educació per part d'una empresa.

Pot presentar-se qualsevol centre educatiu (públic, privat o concertat) que tingui com a missió l'educació i la formació en qualsevol etapa formativa (des d'educació infantil fins a la formació d'adults) o bé, qualsevol empresa a nivell mundial que dediqui els seus mitjans de producció a obtenir béns i serveis tecnològics per a l'educació, la formació i l'aprenentatge. Es poden presentar tants projectes com es desitgi, de forma individual o col·lectiva fins al 15 de setembre de 2012.

Es premiaran els projectes en funció de tres categories: una dirigida a centres que rebran com a premi soluciones TIC per poder continuar experimentant noves formes per millorar l'educació a través de l'ús de les tecnologies més innovadores; una altra per a empreses, per la seva capacitat d'integració de la tecnologia i finalment, una altra dirigida a empreses per la seva capacitat d'innovació. Aquestes últimes categories tindran el reconeixement del Departament d’Ensenyament i de la Direcció General de Telecomunicacions i societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Els guardons es lliuraran durant l'ITWorlEdu 2012 Summit, el punt de trobada per als professionals del sector de l'educació i les TIC que se celebrarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. Les jornades seran organitzades per CETEI-Fundació Joan XXIII i promogudes per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i empreses del sector tecnològic, entre elles, col·labora Educaweb, que recolza aquesta iniciativa des dels seus inicis.
Deixa el teu comentari