Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb gestiona el programa de divulgació de la cultura emprenedora "Emprendre amb valors"

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Consorci d’Educació de Barcelona, Barcelona Activa i la Fundació BCN FP impulsen el Projecte pedagògic integral per a la divulgació de la cultura emprenedora i els valors del treball entre els joves de Barcelona. Al llarg del proper curs 2012-2013, Educaweb, com a empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional, s'encarregarà de la gestió de les activitats que conformen el projecte.

El projecte "Emprendre amb valors", ja va per la seva tercera edició i s'emmarca dins del Projecte de Vida Professional. El seu principal objectiu és fomentar la cultura emprenedora, així com potenciar les competències, valors i actituds que han de tenir presents els joves davant qualsevol repte professional. La iniciativa va dirigida a alumnat i professorat de secundària obligatòria i postobligatoria de Barcelona. La principal novetat aquest 2012 és que es realitzaran 10 visites a les seus d'empreses de la ciutat i el concurs Mashup, un certamen en el qual l'alumnat ha de mostrar, a través de suports audiovisuals, les seves reflexions sobre els valors del treball i l'esperit emprenedor.

A més, es realitzaran tallers presencials per descobrir els valors del treball de forma experiencial a les aules dels centres educatius; un cicle de conferències amb testimoniatges de reconegut èxit professional i una gala final amb un espectacle sorpresa, un convidat especial i el lliurament dels premis del concurs.

Si t'interessa el projecte, encara queden places en els tallers presencials, que es realitzen a les aules del centre educatiu (les dates de realització van del 15 al 30 d'octubre de 2012); i encara ets a temps de participar en el concurs Mashup.

Inscripcions i informació a http://www.emprendreambvalors.cat/
Deixa el teu comentari