Més de 100.000 alumnes d'ESO i de primer de batxillerat fan les proves de recuperació de setembre

Redacció d?Educaweb
04/09/2012

Avui 4 de setembre i demà 5, l’alumnat d’ESO i primer de batxillerat de Catalunya es presenta a les proves de recuperació d’assignatures supeses. L’objectiu d’aquests exàmens recuperació és que l’alumnat superi el curs i la principal novetat és que la Generalitat de Catalunya ha decidit convocar-les al setembre enlloc del juny.

Segons un comunicat del Departament d’Ensenyament la mesura s’enmarca dins el Pla per a reduir el fracàs escolar a Catalunya i afecta a 105.799 alumnes d’ESO i de primer de batxillerat. Al realitzar-se al setembre, els estudiants han disposat dels mesos d’estiu per preparar els exàmens de recuperació i poder assolir els coneixements de les assignatures que no han superat el curs anterior. A més, facilita que l’alumnat elabori els treballs assignats i porti a terme un treball d’estudi complementari assignat pel centre educatiu.

L’organització de l’avaluació extraordinària de setembre la realitzarà cada centre i els resultats es donaran a conèixer els propers dies.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou