Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb realitza programes formatius sobre acció tutorial en primària

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb va realitzar un projecte formació centrat en l'acció tutorial en primària a l'Escola Petit Estel la Nova de Terrassa (Barcelona).

La proposta sorgeix davant la necessitat de donar resposta als canvis constants que sofreixen els centres educatius i a la necessitat de formació contínua del professorat. En aquest context, la tutoria d'un curs és espai orientador que implica coordinació, pautes per al desenvolupament de l'alumnat, acolliment i atenció a la diversitat, etc. Per això, la formació té com a objectiu elaborar un pla d'acció tutorial i oferir als docents que coordinen una tutoria d'una assignatura específica o d'un determinat grup, les eines necessàries per desenvolupar funcions orientadores.

A través d'una metodologia que combina l'exposició de conceptes teòrics, d'innovació metodològica i de canvis normatius en l'acció tutorial amb la pràctica d'una metodologia vivencial, s'ofereixen recursos eficaços i adequats a cada etapa educativa per orientar en el marc de la tutoria. A més, els docents han pogut aprendre tècniques que permeten desenvolupar i potenciar les competències de l'alumnat com l'autonomia, l'autoconeixement, la responsabilitat, la presa de decisions… Finalment, l'activitat ha permès als participants dissenyar el seu propi pla d'acció tutorial.

Si vols més informació contacta amb el departament d'orientació a: orientacion@educaweb.com
Deixa el teu comentari