Educaweb realitza programes formatius sobre acció tutorial en primària

Redacció d'Educaweb
12/09/2012

Educaweb va realitzar un projecte formació centrat en l'acció tutorial en primària a l'Escola Petit Estel la Nova de Terrassa (Barcelona).

La proposta sorgeix davant la necessitat de donar resposta als canvis constants que sofreixen els centres educatius i a la necessitat de formació contínua del professorat. En aquest context, la tutoria d'un curs és espai orientador que implica coordinació, pautes per al desenvolupament de l'alumnat, acolliment i atenció a la diversitat, etc. Per això, la formació té com a objectiu elaborar un pla d'acció tutorial i oferir als docents que coordinen una tutoria d'una assignatura específica o d'un determinat grup, les eines necessàries per desenvolupar funcions orientadores.

A través d'una metodologia que combina l'exposició de conceptes teòrics, d'innovació metodològica i de canvis normatius en l'acció tutorial amb la pràctica d'una metodologia vivencial, s'ofereixen recursos eficaços i adequats a cada etapa educativa per orientar en el marc de la tutoria. A més, els docents han pogut aprendre tècniques que permeten desenvolupar i potenciar les competències de l'alumnat com l'autonomia, l'autoconeixement, la responsabilitat, la presa de decisions… Finalment, l'activitat ha permès als participants dissenyar el seu propi pla d'acció tutorial.

Si vols més informació contacta amb el departament d'orientació a: orientacion@educaweb.com
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou