Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb col·labora en les III Jornades d'Altes Capacitats Intel·lectuals

Novetat Educaweb

  • 21/09/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
Educaweb col·labora amb les III Jornades d'Altes Capacitats Intel·lectuals, organitzades pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) i Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. La trobada se celebrarà el proper 20 d'octubre a Barcelona i tindrà com a objectiu intercanviar experiències sobre intervenció, oferir recursos pràctics per a docents i difondre i aconseguir els mecanismes i mitjans adequats perquè es doni una òptima resposta a les necessitats educatives dels nens i joves amb Altes Capacitats Intel·lectuals.

La jornada va dirigida a mestres, professors, pedagogs, psicopedagogos, psicòlegs i professionals de l'educació, encara que també estan obertes a pares i mares. Els ponents se centraran en les intervencions educatives i experiències, doncs els experts consideren que una bona identificació i diagnòstic de l'alumnat amb altes capacitats ha de conduir a una orientació i intervenció de qualitat.

El COPEC és una organització que agrupa als professionals de la pedagogia i la psicopedagogia (amb llicenciatura universitària o doctorat) de l'àmbit català, amb la finalitat de consolidar la professió i oferir un marc que vetlli pels interessos dels pedagogs, que ordeni l'exercici de la professió i delimiti la normativa deontològica dins de la legalitat vigent.


Deixa el teu comentari