Projecte BarçaKids de la Fundació FCBarcelona

Redacció d'Educaweb
08/10/2012

Durant el curs 2011-2012 la Fundació FCBarcelona ha impulsat un projecte pilot dirigit a 12 escoles catalanes per fomentar i desenvolupar els valors a través de l'esport. DEP Institut i Educaweb han estat les empreses responsables d'avaluar l'aplicació experimental del Programa Esports i valors, BarçaKids.

L'objectiu principal d'aquesta avaluació ha estat comprovar que el projecte compleixi amb els requisits de la Fundació i aconsegueixi els estàndards de qualitat i l'impacte desitjat.

Tenint en compte els bons resultats obtinguts de la prova pilot i el grau de satisfacció de docents, alumnat i famílies participants, la Fundació FCBarcelona ha decidit portar el Programa Esports i valors a 60 escoles durant el curs 2012-2013. La finalitat d'aquesta iniciativa, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, és fomentar l'educació en valors a través de l'esport, entès com a motor de canvi, a través del seu desenvolupament personal i comunitari.

El Programa BarçaKids té dues línies de treball: La primera ofereix a les escoles treballar a les seves aules els valors, a través d'unitats didàctiques, i la segona, permet realitzar les activitats a través d'una plataforma virtual que complementa i dóna continuïtat a la sessió presencial, a més de facilitar la participació de tota la comunitat educativa.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou