Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Projecte BarçaKids de la Fundació FCBarcelona

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Durant el curs 2011-2012 la Fundació FCBarcelona ha impulsat un projecte pilot dirigit a 12 escoles catalanes per fomentar i desenvolupar els valors a través de l'esport. DEP Institut i Educaweb han estat les empreses responsables d'avaluar l'aplicació experimental del Programa Esports i valors, BarçaKids.

L'objectiu principal d'aquesta avaluació ha estat comprovar que el projecte compleixi amb els requisits de la Fundació i aconsegueixi els estàndards de qualitat i l'impacte desitjat.

Tenint en compte els bons resultats obtinguts de la prova pilot i el grau de satisfacció de docents, alumnat i famílies participants, la Fundació FCBarcelona ha decidit portar el Programa Esports i valors a 60 escoles durant el curs 2012-2013. La finalitat d'aquesta iniciativa, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, és fomentar l'educació en valors a través de l'esport, entès com a motor de canvi, a través del seu desenvolupament personal i comunitari.

El Programa BarçaKids té dues línies de treball: La primera ofereix a les escoles treballar a les seves aules els valors, a través d'unitats didàctiques, i la segona, permet realitzar les activitats a través d'una plataforma virtual que complementa i dóna continuïtat a la sessió presencial, a més de facilitar la participació de tota la comunitat educativa.
Deixa el teu comentari