Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Resolta la 5a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Educaweb ha resolt la 5a Edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, una iniciativa que té com a objectiu mostrar els projectes, materials i experiències que es realitzen a l'Estat español i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació. L'acte de lliurament se celebrarà el 20 de novembre en el Palau de la Música Catalana (Barcelona).

D'entre els 42 projectes d'orientació acadèmica i professional presentats, el jurat donarà a conèixer els guanyadors de les categories individual i institucional. El primer guardonat de la modalitat individual rebrà 1.000 euros i el de la institucional obtindrà un any de publicitat al portal d'Educaweb, valorat amb 12.000 euros.

L'acte de lliurament comptarà amb la intervenció de l'escriptor i periodista Màrius Serra, qui mostrarà la seva original perspectiva sobre l'orientació i l'educació.

Els patrocinadors

Aquest 2011, els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional compten amb el patrocini de Vueling.

Altres entitats col·laboradores amb els Premis Educaweb són: l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOSP); la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), que agrupa a 19 entitats territorials; DEP Institut, gabinet d'estudis sociològics gràcies al com es va crear el portal Educaweb en 1998; ITWorldEdu, l'esdeveniment sobre TIC i Educació impulsat per CETEI-Fundació Joan XXIII; la Setmana de la Formació i el Treball, organitzada per Fira de Barcelona; AULA, Saló Internacional de l'Estudiant i de l'Oferta formativa que se celebra a Madrid i la Universitat de Barcelona (UB), universitat que destaca pel seu compromís amb l'orientació.

Tota la informació pots consultar-la a https://www.educaweb.cat/premis
Deixa el teu comentari