Educaweb participa en el 1r Congrés Edu21: Aprenentatge, aula i acompanyament

Redacció d'Educaweb
08/11/2012

Del 15 al 16 de novembre de 2012, la Fundació Edu21 organitza el 1r Congrés Edu21: "Aprenentatge, aula i acompanyament" a Barcelona.

La trobada té com a objectiu divulgar i reflexionar sobre les aportacions recents de les neurociències en la comprensió de l'aprenentatge, exemplificar normes d'acció pràctica per a la gestió de les aules de primària i secundària i proposar un enfocament integral de l'orientació educativa que pugui acompanyar a l'alumnat i afavorir l'èxit escolar.

En relació a aquest últim aspecte, divendres que ve 16 de novembre, Montserrat Oliveras, psicòloga, orientadora i directora d'Educaweb participarà en la taula rodona "Orientació, tutoria i acompanyament al servei d'un projecte de vida", juntament amb Joana Ferrer del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Jordi Longàs de la Universitat Ramon Llull; Antonio Medina de Salesians Badalona i amb la moderació d'Albert Lacruz d'Edu21.

A més, els assistents podran assistir a la conferència sobre "Aprenentatge vist des de la neurociencia", impartida per David Bé de la Universitat de Barcelona; la taula rodona "Com implementar, gestionar i optimitzar l'aula polivalent" amb Jordi Carmona de l'Escola Garbí, Blai Sotos de l'Escola Roser Capdevila; Teresa Terrades de l'Escola Intermunicipal del Penedès.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou