Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Assabenta't de les novetats del nostre Navegador d'Estudis i Professions NEPTU

Notícia


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Educaweb ha incorporat novetats en el NEPTU, el "Navegador d'estudis i professions per a la teva".

NEPTU és un servei en línia de recursos d'informació i orientació acadèmica i professional. El seu objectiu és facilitar la informació necessària per conèixer i familiaritzar-se amb l'oferta formativa i professional, contribuint així a la planificació de l'itinerari formatiu dels joves.

Es tracta d'una eina útil per al professorat ja que els ajuda a complementar la seva tasca orientadora, aportant recursos que faciliten el seu treball. A més, l'ús d'aquesta eina a l'aula es pot complementar amb una activitat dirigida a joves i adults, duta a terme per una orientadora i d'una hora de durada.

La finalitat de les noves funcionalitats és facilitar la recerca de la informació a l'usuari, adaptant-la a les seves necessitats. Per això, s'ha incorporat un apartat per navegar fàcilment pels diferents temes, un apartat d'ajuda per a les persones que estan més desorientades i un cercador per paraula dels continguts.

A més, NEPTU ja comptava amb les següents característiques:

1.- És un aplicatiu multiusuari
2.- Els recursos que pots trobar en ell són multidestinatari (tècnics, i docents, joves, famílies, etc.)
3.- Requereix tenir un ordinador amb connexió a Internet.
4.- Permet incorporar recursos específics locals del municipi o zona d'influència.
5.- Permet tenir un registre de la freqüència d'ús dels usuaris.

Si vols més informació adreça't als serveis d'orientació d'Educaweb: orientacio@educaweb.com
Deixa el teu comentari