Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El programa de divulgació de la cultura emprenedora "Emprendre amb Valors" celebra la seva gala final

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El teatre Comtal de Barcelona acollirà el proper 29 de novembre la Gala Final del projecte "Emprendre amb Valors", amb l'objectiu de clausurar les activitats realitzades en el marc del programa de divulgació de la cultura emprenedora i els valors del treball i agrair la participació d'alumnat, docents i empreses.

Els protagonistes de la festa seran els nois i noies que han participat en el concurs Mashup, doncs es lliuraran els premis del certamen, i els centres educatius, ja que s'oferirà un reconeixement al centre educatiu més participatiu. A més es comptarà amb els principals representants del sector educatiu i les institucions públiques.

La gala comptarà amb la presència de la periodista Tatiana Sisquella, que actuarà com a presentadora, i amb la música en directe dels alumnes de l'escola municipal de música Can Ponsic.

El Consorci d’Educació de Barcelona, Barcelona Activa i la Fundació BCN FP impulsen el Projecte pedagògic integral per a la divulgació de la cultura emprenedora i els valors del treball entre els joves de Barcelona. Educaweb, com a empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional, s'ha encarregat de la gestió de les activitats que conformen el projecte i la dinamització dels tallers i les visites a empreses.

Més informació a: http://www.emprendreambvalors.cat/
Deixa el teu comentari