Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb participa en la XIII edició del Seminari Permanent d'Orientació Professional

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Departament de Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona organitza la XIII Edició del Seminari Permanent d'Orientació Professional. Sota el lema "Pràctiques actuals de l'orientació professional des d'una visió crítica", les jornades es duran a terme en el saló d'actes de l'Edifici del Teatre del Campus de Mundet de la Universitat de Barcelona el proper 11 de desembre de 2012.

Aquest seminari comptarà amb la conferència "Cap a una orientació professional sistèmica: aplicacions pràctiques" a càrrec de Soledad Romero Rodríguez, professora titular del departament de Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Sevilla i la taula rodona "El paper de l'orientació a Catalunya: perspectives de futur", amb Teresa Natàlia Gil Busselleu, cap del Servei d'Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Màrius Martínez Muñoz, professor titular d'Orientació Professional de la Universitat Autònoma de Barcelona i Montserrat Oliveras i Bagués, directora d'Educaweb.

La trobada va dirigida a orientadors, professors i directors de centres d'educació secundària i té com a finalitat potenciar la formació continuada d'aquests professionals a través d'una sèrie de conferències, debats i presentació de pòsters.

L'accés és gratuït amb previ registre que pot formalitzar-se a la pàgina web: http://sites.google.com/site/seperop/
Deixa el teu comentari