Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El lliurament de premis d'"Emprendre amb valors" reuneix a més de 400 estudiants i docents

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El passat 29 de novembre es van lliurar a Barcelona els Premis del concurs Mashup del Programa "Emprendre amb valors". Un total de 200 joves d'entre 15 i 17 anys van presentar les seves propostes audiovisuals, combinant música, text, imatge i vídeo, en les quals es reflexionava sobre els valors del treball i l'esperit emprenedor.

El projecte guanyador ha estat "Autosuperació: motiva't", de tres alumnes de 4t de l'ESO de l'Institut Vila de Gràcia (Barcelona) i l'accésit ha recaigut en "Els valors d'una petjada", creat per una alumna de 4t de l'ESO de l'escola Jesús Maria de Sant Gervasi (Barcelona). Les guardonades rebran com a premi un Ipad i una activitat outdoor per a tot el grup classe, que permetrà posar en pràctica els valors del treball.

A més, també s'ha reconegut al centre educatiu López Vicuña com el més participatiu en les activitats realitzades dins del programa "Emprendre amb Valors" que ha aconseguit implicar a més de 60 centres educatius de la ciutat de Barcelona i l'àrea metropolitana, duent a terme tallers presencials a l'aula. Així mateix, les visites a empreses han permès que 300 joves poguessin conèixer el dia a dia d'un entorn laboral, i 600 estudiants han assistit a les conferències sobre l'èxit empresarial, professional i vocacional impartides per l'emprenedor Pau Garcia-Milà, la periodista Bibiana Ballbé i l'empresari i esportista Albert Bosch.Els guanyadors del Mashup

La gala, que ha comptat amb la presència de les autoritats de la ciutat, va ser presentada per la periodista Tatiana Sisquella, va comptar amb una actuació dels alumnes de l'escola municipal de música Ca Ponsic i una ponència de l'escriptor i periodista, Màrius Serra. Durant la seva intervenció, la tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, va destacar que "a través d'aquesta iniciativa es contribueix a generar i reforçar alhora la motivació dels joves cap als estudis i augmentar les possibilitats d'èxit professional.

El projecte "Emprendre amb valors", que s'emmarca en la iniciativa Barcelona Creixement, va ser impulsat per Barcelona Activa, el Consorci d'Educació de Barcelona i la Fundació BCN FP, amb la finalitat de divulgar la cultura emprenedora i els valors del treball entre els joves de Barcelona. Educaweb, com a empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional, s'ha encarregat de la gestió de les activitats que conformen el projecte amb la col·laboració de DEP Institut.

Més informació a http://www.emprendreambvalors.cat/
Deixa el teu comentari