Et presentem els projectes guanyadors dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2012

Redacció d'Educaweb
10/12/2012

El dimarts 20 de novembre, Educaweb va celebrar la 5a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional en el Palau de la Música Catalana (Barcelona). Estem especialment satisfets d'aquesta edició perquè hem aconseguit complir 5 anys premiant la qualitat en projectes d'orientació de tot l'Estat.

Et presentem als projectes que han obtingut el 1r premi en la categoria institucional i a la categoria de professionals individualment. Descarrega't el projecte en pdf i l'entrevista als autors.
1r Premi Institucional: "Jo de gran vull ser! Programa d’Orientació Acadèmica i Professional per a nens i joves d’entre 8 i 17 anys" de l’Associació Abz (Catalunya)

Apropar als nens tot el ventall de professions a través dels propis professionals garanteix que, a l'hora d'escollir, ho faran amb unes eines més sòlides


Guim Català i Marta Balañá. Socis fundadors de l'Associació Abz. Recullen el premi de mans del sr. Antoni Castellà, secretari d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya
 

1r Premi Individual: "Guia d'Orientació Acadèmica i Professional per a persones amb Síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual" de Sabrina Molinos Castro, coordinadora de programes en la Federació Gallega d’Institucions para al síndrome de Down- DOWN GALÍCIA.

És important sensibilitzar a la societat, i especialment als professionals d'orientació, sobre la idea que les persones amb discapacitat intel·lectual tenen les mateixes necessitats d'orientació que qualsevol altre ciutadà 
Sabrina Molinos, rrecull el premi juntament amb Ana María Martínez Castro, co-autora del projecteVisita la pàgina web dels premis.

 

Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou