Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb realitza el programa per treballar les habilitats educatives en les famílies de Sant Cugat del Vallès

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Els mesos de gener, febrer i març, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat i la Comisió per a l'ensenyament públic, duran a terme el programa Adquisició d'habilitats educatives, realitzat per Educaweb.
 
Aquesta activitat va dirigida a les famílies i té com a objectiu proporcionar informació, formació i assessorament sobre temes d'interès educatiu. Durant les trobades es provoca la posada en comuna, el compartir dubtes i experiències amb altres famílies, obrint pas a la reflexió. Les activitats es realitzaran a la Casa de Cultura i el Casal Torreblanca de Sant Cugat.
 
El programa proposa estratègies i recursos a les famílies per treballar els diferents aspectes que influeixen en l'educació dels seus fills, en àmbits com la convivència i les relacions personals, la salut, el desenvolupament (psicològic, emocional, social) i els estudis, possibilitant, si fa falta, un canvi positiu d'actituds i de valors.
 
Les xerrades s'agruparan en tres blocs dirigits a tres grups d'edat diferents: "Petits prínceps i petites princeses" (de P2 a 1r); "Fent Camí" (de 2n a 6è) i "Vivint intensament" (a partir d'ESO). Entre les ponències destaquen "El procés d'elecció d'un itinerari formatiu. El camí cap a la professió" i "Conèixer el nostre fill adolescent, conviure-hi i educar-lo: identitat personal i canvis".
 
Si vols més informació sobre les temàtiques de les xerrades o com inscriure's pots contactar amb l'Ajuntament de Sant Cugat a través del mail: formacioparesimares@santcugat.cat


Deixa el teu comentari