Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Formació365.cat: visita els expositors del Saló de l'Ensenyament durant tot l'any

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Saló de l’Ensenyament i Futura han creat, juntament amb Educaweb.com, el portal Formació365.cat, una eina d'orientació acadèmica i professional en format web, que permet als visitants a la fira obtenir informació sobre els expositors durant tot l'any. L'eina és gratuïta i complementa la visita presencial a aquests salons.

El portal està gestionat per Educaweb i inclou un cercador que organitza els continguts per tipus de centre (universitats, centres de FP, escoles de negocis, etc.) i per temes i especialitats d'ensenyament (sanitat i salut, economia i administració d'empreses, educació...). Els centres inclouen una fitxa en la qual es pot veure la fira en la qual es troben (Futura, Saló de l’Ensenyament…), la ubicació del estand, l'oferta formativa i el mail, telèfon, web i adreça del centre.

Per aquest 2013 es preveuen una sèrie de novetats. D'una banda, el portal permet que els estudiants contactin gratuïtament amb el centre educatiu, i per l'altre, els centres poden contractar un servei de publicitat per fer més visible la seva oferta formativa.

La finalitat d'aquesta pàgina és facilitar el procés d'orientació acadèmica, afinant la recerca de la formació i permetent a l'usuari contactar directament amb el centre abans, durant i després de la Setmana de la Formació.

Si estàs interessat a incloure publicitat del teu centre pots contactar amb publi@educaweb.com

El Saló de l'Ensenyament:

El Saló de l'Ensenyament se celebrarà el 13 al 17 de març de 2013 en el recite firal de Montjuïc (Barcelona) i inclou informació sobre els estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles de formació professional, idiomes, formació ocupacional i complementària. El Va salar de l’Ensenyament s'integra dins de la Setmana de la Formació i el Treball, que també acull al Saló dels Màsters i Postgraus, Futura.

Els visitants del Saló podran orientar-se en el Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant, un espai que té com a finalitat assessorar als joves en el seu procés d'elecció d'uns estudis, mostrant-los l'oferta vigent, els accessos als títols, les sortides professionals, les diferències entre itineraris i els perfils més demandats.
Deixa el teu comentari