Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Et presentem els projectes finalistes dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2012

Notícia

  • 28/01/2013

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Ja et vàrem mostrar els projectes guanyadors de la 5a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta ocasió volem que coneguis les iniciatives finalistes de la categoria de projectes realitzats per institucions, centres i organitzacions.

Aquests projectes destaquen especialment per tenir com a objectiu l'orientació professional, tenir en compte les necessitats de la societat actual i utilitzar les eines virtuals per facilitar el procés de cerca de feina i la millora de l'empleabilitat. Descarrega't el projecte en pdf i informa't sobre aquestes iniciatives a través de l'entrevista als autors.
A continuació et presentem els projectes que han aconseguit  2n i 3r Premi en la categoria institucional:


2n  Premi Institucional: "Guías para buscar empleo en la 2.0." de l'Ajuntament de San Martín del Rey Aurelio (Astúries)

La situació actual del mercat laboral, amb cinc milions i mig d'aturats, ens dóna una idea de la necessitat que existeix, més ben dit de l'urgència, de posicionar-se, de diferenciar-se. La marca personal ens permet fer-ho

Mario Efrén García Villar. Regidor de Treball y Promoció Econòmica de l'Ajuntament de San Martín del Rey Aurelio, recull el premi de mans de Xavier Périz, Secretari del Consell de la Formació Professional de Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona
 

3r Premi Institucional: "Creación de una plataforma de Orientación Profesional para el empleo 2.0.: Formación para demandantes de orientación y personal orientador – Orienta 2.0." d'Asimag servicios empresariales (País Basc)

El concepte de Comunitat d'Aprenentatge s'erigeix com a tret fonamental en la filosofia del projecte, per això l'orientador actua com a un autèntic agent actiu davant els recursos posats a la seva disposició


 
Leire Monterrubio Viñals. Directora de projectes d'Asimag, Servicios empresariales, amb Marta Massagué i Arboler, Responsable de la Xarxa d'Agents d'Inserció laboral del Servei d'Orientació i Intermediació del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.Deixa el teu comentari