Les guanyadores del Concurs Mashup d'"Emprendre amb valors" participen en una activitat outdoor

Redacción de Educaweb
11/02/2013

Les guanyadores del concurs Mashup del Programa "Emprendre amb valors" i tot el seu grup classe han pogut gaudir de l'activitat outdoor inclosa en el seu premi aquest mes de febrer.

El projecte guanyador va ser "Autosuperació: motiva’t", de tres alumnes de 4t de l'ESO de l'Institut Vila de Gràcia (Barcelona), amb una iniciativa audiovisual que combina música, text, imatge i reflexiona sobre els valors del treball i l'esperit emprenedor.

A més de rebre un ipad cadascuna de les guanyadores, la classe ha participat en una activitat outdoor amb activitats dirigides, com piragua i Tir amb arc, al Canal Olímpic de Castelldefels (Barcelona). L'activitat també ha permès a l'alumnat tenir una trobada amb Imma Marín, directora de Marinva, joc i educació i Maribel Bergés, sòcia fundadora de Janus Development, amb els qui han pogut xerrar sobre emprenedoria.

Maribel Bergés explica la seva experiència a l'alumnat.


El projecte "Emprendre amb valors", que s'emmarca en la iniciativa Barcelona Creixement, ha estat impulsat per Barcelona Activa, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Fundació BCN FP, amb la finalitat de divulgar la cultura emprenedora i els valors del treball entre els joves de Barcelona. Educaweb, com a empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional, s'ha encarregat de la gestió de les activitats amb la col·laboració de DEP Institut.

Més informació a http://www.emprendreambvalors.cat/
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
El més Llegit
El més nou