Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Més projectes finalistes dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2012

Notícia

  • 11/02/2013

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Seguim amb les nostres publicacions especials sobre la 5a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta ocasió volem que coneguis les iniciatives finalistes de la categoria de projectes realitzats de forma individual.

Descarrega't el projecte en pdf i informa't sobre aquestes iniciatives a través de l'entrevista als seus autors.




A continuació et presentem els projectes que han aconseguit  2n i 3r Premi en la categoria individual:

2n  Premi Individual: "Programa integral per promoure la carrera acadèmica i professional en centres de formació de persones adultes. GPS cap al futur" de Carme Martínez-Roca (Catalunya)

La crisi actual, i el desenvolupament d'un nou model productiu que contribueixi a que sortim d'ella de forma equitativa, competeitiva i sostenible, visibilitzen la necessitat que les persones joves i adultes sense formació bàsica desenvolupin la seva carrera professional






3r Premi Institucional
:
"Orientació Personal, Acadèmica i Professional a l'institut. De l'ESO cap al Batxillerat i els Cicles" de Núria Vallduriola, Rosa Mª Trigo, Manuela Hervás, Virtudes Jiménez i Manel Merino (Catalunya)

En el marc del projecte educatiu del nostre centre entenem l'orientació com un dels drets bàsics que hem de garantir al nostre alumnat, esdevenint l'acció tutorial com una eina imprescindible i reconeguda per aconseguir-ho-ho.







 


Deixa el teu comentari