Més projectes finalistes dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2012

Redacció d'Educaweb
11/02/2013

Seguim amb les nostres publicacions especials sobre la 5a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta ocasió volem que coneguis les iniciatives finalistes de la categoria de projectes realitzats de forma individual.

Descarrega't el projecte en pdf i informa't sobre aquestes iniciatives a través de l'entrevista als seus autors.
A continuació et presentem els projectes que han aconseguit  2n i 3r Premi en la categoria individual:

2n  Premi Individual: "Programa integral per promoure la carrera acadèmica i professional en centres de formació de persones adultes. GPS cap al futur" de Carme Martínez-Roca (Catalunya)

La crisi actual, i el desenvolupament d'un nou model productiu que contribueixi a que sortim d'ella de forma equitativa, competeitiva i sostenible, visibilitzen la necessitat que les persones joves i adultes sense formació bàsica desenvolupin la seva carrera professional


3r Premi Institucional
:
"Orientació Personal, Acadèmica i Professional a l'institut. De l'ESO cap al Batxillerat i els Cicles" de Núria Vallduriola, Rosa Mª Trigo, Manuela Hervás, Virtudes Jiménez i Manel Merino (Catalunya)

En el marc del projecte educatiu del nostre centre entenem l'orientació com un dels drets bàsics que hem de garantir al nostre alumnat, esdevenint l'acció tutorial com una eina imprescindible i reconeguda per aconseguir-ho-ho. 

Visita la pàgina web dels Premis

Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou