Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Un projecte d'Educaweb i DEP Institut, seleccionat per al Programa d'Impuls a la Investigació RecerCaixa

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
El projecte "Impacte de l’orientació professional de joves en el desenvolupament de competències per accedir al mercat laboral i transformar-lo", presentat per Educaweb, DEP Institut, la International Foundation for Interdisciplinary Health Promotion i dirigit per l'investigador Màrius Martínez de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat seleccionat per a la convocatòria de 2012 del Programa RecerCaixa.

El Programa RecerCaixa, patrocinat per l'Obra Social La Caixa i l'Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), té com a principals objectius l'impuls de la investigació científica excel·lent a Catalunya i la sensibilització i la implicació dels ciutadans en el procés d'investigació i els avanços científics. La convocatòria de 2012 ha reunit a més de 360 propostes de gran nivell, procedents de 67 institucions diferents, de les quins 25 han estat seleccionades i rebran finançament per dur a terme les seves investigacions.

Els projectes seleccionats han estat triats tenint en compte la seva vocació transformadora, entesa amb la voluntat que els potencials beneficis arribin als ciutadans, ja sigui aportant solucions a problemes socials o bé, generant coneixement científic nou i responent a preguntes fonamentals.

El programa en el qual participen Educaweb i DEP Institut s'emmarca en l'apartat de projectes sobre ocupació, que tenen com a objectiu investigar sobre l'accés al mercat laboral i la precarietat, especialment la dels joves.

La resolució de la convocatòria es va fer pública el passat 22 de febrer a Barcelona, en un acte celebrat en Cosmocaixa i presidit per Antoni Castellà, secretari d'Universitats i Investigació del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Jaime Lanaspa, director general de la Fundació La Caixa; Ferran Sancho, president de l'ACUP; Josep M. Vilalta, secretari executiu de l'ACUP en representació del programa RecerCaixa, i Enric Banda, director de l'Àrea de Ciència, Investigació i Medi ambient de la Fundació La Caixa.
Els seleccionats per al Programa Recercaixa 2012
Deixa el teu comentari