Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Crea les teves alertes de cursos amb Educaweb i estalvia't temps de recerca!

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


T'agradaria formar-te però no tens temps per estar pendent dels nous cursos que surten al mercat? Educaweb t'ho posa fàcil! Amb el nou servei d'alertes podràs rebre en el teu e-mail els cursos dels temes que vulguis i així estalviar-te el temps de recerca.

El sistema és molt senzill: Només has d'indicar-nos quins cursos estàs buscant per paraula clau (per exemple: prevenció de riscos, tic i educació…) temes i especialitats (sanitat, ciències socials, educació…) o tipus d'estudi (grau, cicle formatiu, màster…). També pots triar la teva província, la periodicitat amb la qual vols rebre la informació en el teu e-mail i Educaweb t'enviarà un llistat dels cursos que millor s'adapten a les teves necessitats i interessos.

El servei és gratuït, així que no esperis més! Tria els temes que més t'agraden i t'avisem còmodament en el teu e-mail.
Deixa el teu comentari