Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Fira Guia't obre les seves portes per orientar als joves del Vallès Oriental

Novetat Educaweb

  • 05/03/2013

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
La nau industrial Dents de Serra de Roca Umbert (Granollers) acollirà els dies 6, 7 i 8 de març la 4a edició de Fira Guia’t, la finalitat de la qual és orientar als joves i assessorar-los sobre els itineraris formatius postobligatoris.

La fira està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa TET (Xarxa Transició Educació Treball del Vallès Oriental) i l'Ajuntament de Granollers, en col·laboració amb Educaweb. A més, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Fira Guia’t es dirigeix, especialment, a l'alumnat de 4t de l'ESO, Batxillerat i joves que han abandonat els seus estudis i que requereixen orientació sobre les opcions acadèmiques existents quant a formació profesionalizadora i les seves sortides laborals. Els assistents podran visitar els estands dels expositors a través de visites concertades pel propi centre educatiu i assistir a altres activitats, com a tallers d'orientació i autoconeixement i assessorament individualitzat.

Durant la Fira, s'impartiran una sèrie de xerrades dirigides a diferents col·lectius: joves, professorat, famílies, persones ocupades o en atur. Olga Valls, orientadora d'Educaweb s'encarregarà del seminari per a professorat "Orientació per a professorat; eines i claus en la tasca d’orientació als joves" que s'impartirà el dimecres 6 de març; així com de la xerrada dirigida a famílies "El futur a les seves mans: el paper de la família" que es realitzarà el dijous 7 de març a les 19h.

Per la seva banda, Cristina Caldas, orientadora d'Educaweb s'encarregarà de moderar les ponències "L’emprenedoria: un valor de present i futur" i la "Mobilitat Geogràfica, element clau per millorar les meves oportunitats de trobar feina", ambdues el dijous 7 de març i la taula rodona "Presentació d’experiències de joves que han iniciat la seva trajectòria professional des d’alguna modalitat de formació professionalitzadora", que es durà a terme el divendres 8 de març en el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers. A més a més, juntament amb els tècnics de la Xarxa TET, assessorarà als joves en les sessions d'orientació individualitzada, que es realitzaran durant tots els dies de la Fira,

L'entrada és gratuïta i oberta al públic en general.

Deixa el teu comentari