Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Promoció Dossier d'Informació Acadèmica 2013: preu especial de 5 euros al Saló de l'Ensenyament

Novetat Educaweb

  • 11/03/2013

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Ja està disponible la nova edició del Dossier d’Informació Acadèmica 2013. Amb motiu de la Setmana de la Formació i el Treball a Barcelona, Educaweb t'ofereix un preu especial de 5€. T'esperem a l'estand del Servei d'Orientació a l'Estudiant, al Recinte de Montjuïc, Palau 2 (Av. Reina Maria Cristina, s/n).

No perdis aquesta oportunitat! Estem al costat de l'Espai Jove, dins el Saló de l'Ensenyament que organitza la Fira de Barcelona, del 13 al 17 de març de 2013.
 
El Dossier d'Infomació Acadèmica és un llibre molt útil i pràctic que conté la informació descriptiva del sistema educatiu a Catalunya (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, PQPI, universitat…) així com recursos i consells per facilitar l'autoconeixement i contribuir al fet que els lectors puguin triar el seu itinerari formatiu i professional de forma òptima.

El llibre va dirigit a estudiants, famílies, professionals de l'educació i l'orientació i a centres interessats en el sistema educatiu, les seves característiques i les oportunitats d'itineraris formatius.


Deixa el teu comentari