Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Busques orientació? Visita les assessories personalitzades que Educaweb realitza al Prat de Llobregat

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Des de 2010, les orientadores d'Educaweb orienten acadèmica i professionalment a totes aquelles persones que ho sol·licitin en "el Lloro", Centre Municipal d'Informació Juvenil del Prat de Llobregat (Barcelona). L'horari d'atenció al públic és els dimecres de 17 a 20 h i l'atenció és personalitzada.

L'assessoria és gratuïta i té com a finalitat mostrar totes les opcions d'estudis de qualsevol nivell formatiu per ajudar a l'usuari en el procés d'elecció de la seva formació i impulsar-ho a construir el seu itinerari professional adequat als seus interessos, necessitats i capacitats. Les persones interessades poden consultar els seus dubtes sobre com reorientar els seus estudis, formar-se a l'estranger, accés a la universitat, informació sobre la nova estructura universitària, convalidacions amb els nous graus universitaris, Formació Professional, etc.

"El Lloro" és un servei públic de l'Ajuntament de l'el Prat de Llobregat gratuït i dirigit a tots els joves d'edats compreses entre els 15 a 30 anys, de la ciutat que busquen informació clara, actual i exhaustiva sobre els temes que els interessen. Per a això es compta amb un servei de 5 assessories que tracten sobre habitatge, orientació personal, ocupació, orientació acadèmica i professional i salut.

Per més informació i concertar cita prèvia pots enviar un mail a formacio@joves.prat.cat o trucar al 93.478.50.77


 
Deixa el teu comentari