Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Promoció Dossier d'Informació Acadèmica 2013: preu especial de 10 euros

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Ja està disponible la nova edició del Dossier d'Informació Acadèmica 2013. Com a oferta de llançament, Educaweb t'ofereix un preu especial de 10€ + despeses d'enviament.

El Dossier d'Informació Acadèmica és un llibre útil i pràctic que conté la informació actualitzada del sistema educatiu a Catalunya (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, PQPI, universitat…), així com recursos i consells per facilitar l'autoconeixement i contribuir al fet que els lectors puguin triar el seu itinerari formatiu i professional de forma òptima.


 El llibre va dirigit a estudiants, famílies, professionals de l'educació i l'orientació i a centres interessats en el sistema educatiu, les seves característiques i les oportunitats d'itineraris formatius de l'àmbit català.

 Pots adquirir-ho a les oficines d'Educaweb (C/ Aragó, 631-633, local 1 i 2. 08026 Barcelona) o enviar-nos un mail i te'l farem arribar a casa teva.
Deixa el teu comentari