Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El diari ARA entrevista a Montserrat Oliveras, orientadora i directora d'Educaweb

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Aquest cap de setmana, el diari ARA ha publicat un especial sobre màsters i postgraus. Sota el títol "El camí més ràpid", el suplement ha recopilat informació, dades i opinions sobre l'empleabilidad dels titulats amb formació de postgrau, les competències bàsiques per accedir al mercat laboral, com triar la millor formació contínua i entrevistes als responsables de les principals universitats i centres de postgrau que existeixen a Catalunya.

Educaweb participa en aquesta publicació a través d'una entrevista a Montserrat Oliveras, orientadora i directora d'Educaweb, qui ha ofert pautes per triar un màster o postgrau amb criteri, ha analitzat la demanda dels titulats i ha mostrat la importància de la mobilitat internacional en aquest context.

Montserrat Oliveras considera que la mobilitat internacional és un tema especialment rellevant en el moment de l'especialització. Si el programa de postgrau ofereix aquesta oportunitat, sens dubte es mereix una atenció especial, es tracta d'un element diferenciador a l'hora de triar i que obre moltes possibilitats a l'estudiant: conèixer el context diferent al propi, fer contactes, pràctiques en empreses internacionals, un altre tipus de formació i de metodologia didàctica... els aprenentatges estan assegurats, el desenvolupament de competències clau per al mercat de treball també!

¡No oblidis visitar la nostra Guia de Màsters i Postgraus!
Deixa el teu comentari