Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Neix l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO)

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El passat 23 de maig es va presentar a Barcelona l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO). Aquesta nova associació sorgeix a partir de la voluntat de l'Associació Catalana de Professionals dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic (ACPEAP) d'obrir les seves activitats a tots els professionals de la psicopedagogia i l'orientació en totes les seves dimensions.
 
 Fins fa poc, l'ACPEAP agrupava exclusivament als membres dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic (EAP) de Catalunya, per això, s'han modificat els seus estatuts i nom amb l'objectiu de convertir-se en una associació més oberta, que aculli a psicopedagogs i orientadors des de tots els àmbits d'actuació i adscripció (pública, privada, etc.). La nova ACPO forma part de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).
 
 Durant l'acte també s'ha presentat la futura versió digital de la revista Àmbits de psicopedagogia, una revista professional escrita en català la finalitat del qual és ser un espai de reflexió i anàlisi de tots els professionals relacionats amb l'educació. La nova versió estarà disponible en català, castellà i anglès.
 
 Entre les properes activitats previstes destaca l'organització del 1r Congrés Internacional d'Orientació per a la Inclusió, que se celebrarà al maig de 2014.
Deixa el teu comentari