Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb imparteix un seminari sobre orientació professional a l'Escola d'Estiu de la Diputació de Barcelona

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
De l'1 al 5 de juliol, la Diputació de Barcelona  organitza la XXIIª Escola d'Estiu "Pel benestar de les persones: sumem esforços". Les activitats van dirigides als professionals dels serveis socials, igualtat i ciutadania, educació, salut pública i consum i tenen com a objectiu proporcionar els coneixements i les eines que afavoreixen la millora de l'atenció social en els serveis de proximitat.

L'equip d'orientadores d'Educaweb impartirà el seminari "L'orientació professional: un procés per maximitzar el potencial de les persones (des del món local)". La finalitat de la formació és conèixer i compartir com orientar a les persones que arriben als dispositius locals, mostrant als tècnics/ques municipals eines i recursos per fer-ho, amb l'objectiu d'acompanyar a les persones en les diferents transicions acadèmiques i laborals per les que passaran al llarg de la seva trajectòria vital, i ajudant-les a que identifiquin el seu potencial per a maximitzar la seva ocupabilitat.

A través d'una metodologia didàctica que combina la teoria amb la pràctica i l'experiència, es tractaran temes: la presa de decisions, el foment de l'autonomia de la persona, les competències en el procés d'orientació, les intel.ligències múltiples i l'orientació, eines i recursos per facilitar la tasca orientadora, etc.

El seminari es realitzarà de l'1 al 5 de juliol en horari de matí.
Deixa el teu comentari