Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb i el Col·legi de Llicenciats imparteixen el curs "L'orientació professional com a procés per maximitzar el potencial de les persones"

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya prepara una nova edició de la seva Escola d'Estiu. Dins el programa d'activitats d'Orientació i gestió, l'equip d'orientadores d'Educaweb impartirà el seminari "L'orientació professional com a procés per maximitzar el potencial de les persones".

El curs es durà a terme de l'1 al 4 de juliol, de 12h a 15h, a Barcelona i té com a objectiu mostrar la importància de l'orientació professional, entesa com l'eina per ajudar les persones a maximitzar el seu potencial i aconseguir superar les transicions que faran al llarg de la seva trajectòria vital.

La formació té una durada de 12 hores i es complementa amb una activitat transvesal, que tindrà lloc el dia 4 de juliol a les 19h. Permet als professionals descobrir les eines i els criteris per orientar vocacionalment i professionalment a les persones. A través d'una metodologia didàctica que combina la teoria amb la pràctica es tractaran temes com el context de l'orientació i el seu valor; el procés d'orientació: la dimensió temporal i els elements que el conformen; els actors de l'orientació; els condicionants de l'orientació i els factors estructurals; les eines i els recursos d'orientació, etc.

Per apuntar-s'hi és necessari contactar amb el Col·legi a través del seu formulari.
Deixa el teu comentari