Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Un total de 38 projectes participen en els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2013

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb ha tancat el termini per presentar projectes als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta 6ª edició hem rebut un total de 38 projectes, destacant un increment en la categoria de menors de 35 anys amb projectes no realitzats.

De nou, Catalunya ha estat la comunitat autònoma amb més projectes presentats, però en aquesta ocasió, els orientadors de Castella i Lleó han augmentat significativament la seva participació aportant 6 iniciatives. Els segueixen Madrid, la Comunitat Valenciana, Galícia, Andalusia, Aragó, Canàries, Extremadura, Murcia i Navarra.

La decisió del jurat, format per experts en orientació acadèmica i professional, independents a Educaweb i provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional, es farà pública en l'acte de lliurament dels Premis Educaweb que tindrà lloc el proper mes de novembre.

Educaweb, a més de la publicació i difusió del projecte i del lliurament d'una distinció, dotarà d'1.000 euros al primer guanyador individual i per al premiat de la categoria institucional, un any de publicitat al portal d'Educaweb.com, valorat en 12.000 euros.

La principal novetat per a aquesta edició es produeix en la modalitat de projectes no aplicats, en la qual es triarà a un sol premiat, el qual obtindrà la publicació i difusió del seu projecte, una distinció de reconeixement i la possibilitat de viatjar a un país europeu per conèixer una organització dedicada a l'orientació.

La finalitat dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional és potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes aquelles experiències, projectes i materials innovadors relacionats amb aquest àmbit. Per això, els Premis compten, des dels seus inicis, amb el suport de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya i l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional, entre d'altres.

Per a més informació visita la pàgina dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional.
Deixa el teu comentari