Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Les orientadores d'Educaweb imparteixen el taller "Per on començar la cerca d'ocupació?" de Barcelona Activa

Novetat Educaweb

  • 17/07/2013

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Redacció d'Educaweb
Barcelona Activa, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona, ha engegat el servei d'orientació i cerca de treball "Barcelona Treball Joves" per acompanyar als joves de 16 a 25 anys en el seu camí d'accés al món laboral.

Un ampli programa d'activitats permetrà als joves aprendre a buscar treball en els entorns 2.0, adaptar el seu currículum als diferents formats existents, així com practicar les diferents tècniques d'entrevista. De la mateixa manera, els permetrà conèixer les oportunitats professionals de Barcelona i definir els objectius i incrementar les seves possibilitats de trobar feina.

Les orientadores de Educaweb imparteixen el taller "Per on començar la cerca d'ocupació?" , amb l'objectiu de donar a conèixer els recursos i activitats que proposa Barcelona Activa i que permeten orientar-se donant resposta a les preguntes: Per on començo? Ho estic fent bé? On busco?

El taller té 2 hores de durada i s'impartirà el 19 de juliol a l'Espai Jove Les Basses de Barcelona; i els dies 6, 17, 18 i 27 de setembre a l'Espai Jove Les Basses, Espai Jove Garcilaso, PIJ Gràcia i el Centre per al desenvolupament professional Porta22, respectivament.

Pots inscriure't a la pàgina de Barcelona Activa.
Deixa el teu comentari