Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Et vas perdre el taller "Per on començar la recerca de feina" de BCN Activa? Apunta't-hi al setembre!

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Barcelona Activa, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona, ha engegat el servei d'orientació i cerca de treball "Barcelona Treball Joves" per acompanyar als joves de 16 a 25 anys en el seu camí d'accés al món laboral.

Com ja anunciàvem al juliol, les orientadores d'Educaweb imparteixen el taller "Per on començar la cerca d'ocupació?" amb l'objectiu de donar a conèixer els recursos i activitats que proposa Barcelona Activa i que permeten orientar-se donant resposta a les preguntes: Per on començo? Ho estic fent bé? On busco?

El taller té 2 hores de durada i s'impartirà durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre en diferents espais de la ciutat. A continuació pots consultar la informació de setembre i octubre:

Data LLoc
06/09 Espai Jove Les Basses
17/09 Espai Jove Garcilaso
18/09 PIJ Gràcia
27/09 Centre per al Desenvolupament Professional Porta22
01/10 Centre per al Desenvolupament Professional Porta22
02/10 PIJ Sarrià-Sant Gervasi
07/10 CIAJ
08/10 PIJ Horta-Guinardó
09/10 PIJ Gràcia
09/10 PIJ Les Corts
10/10 Centre per al Desenvolupament Professional Porta22
14/10 PIJ Sants-Montjuïc
15/10 PIJ Sant Martí
21/10 Espai Jove Les Basses
22/10 Centre per al Desenvolupament Professional Porta22
22/10 PIJ Ciutat Vella
29/10 PIJ Calàbria

A més d'aquest taller, l'ampli programa d'activitats de "Barcelona Treball Joves" permetrà als joves aprendre a buscar treball en els entorns 2.0, adaptar el seu currículum als diferents formats existents, així com practicar les diferents tècniques d'entrevista. De la mateixa manera, els permetrà conèixer les oportunitats professionals de Barcelona, definir objectius i incrementar les seves possibilitats de trobar ocupació.

Pots inscriure't a la pàgina de Barcelona Activa.
Deixa el teu comentari