Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Catalunya Ràdio patrocina la 6ª edició dels Premis Educaweb

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Redacció d'Educaweb
Educaweb compta amb un nou patrocinador per la 6ª edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional: Catalunya Ràdio, la ràdio nacional de Catalunya.

Catalunya Ràdio és una emissora que va néixer l'any 1983 amb l'objectiu de promocionar i difondre la llengua i la cultura catalanes. Actualment compta amb 452.000 oients diaris i engloba diferents canals com Catalunya Informació, Icat.cat i Catalunya Música. Les quatre emissores ofereixen la seva programació mantenint dues característiques comunes: la qualitat i la llengua catalana com a vehicle d'expressió.

A més, com cada any, comptem amb el suport de DEP Institut, de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), que agrupa a 19 entitats territorials i l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOSP), la principal organització a nivell internacional que treballa per impulsar l'orientació acadèmica i professional.

El termini per presentar els projectes es va tancar el passat mes de juny, amb un total de 38 iniciatives, destacant un increment en la categoria de menors de 35 anys amb projectes encara no duts a terme.

La decisió del jurat, format per experts en orientació acadèmica i professional, independents d'Educaweb i provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional, es farà pública en l'acte de lliurament dels Premis Educaweb que tindrà lloc el proper 14 de novembre.
Deixa el teu comentari