El Grupo EIM i DEP Institut sumen esforços per esdevenir la consultora educativa referent en el mercat català

Redacció d'Educaweb
16/09/2013

El Grupo EIM i DEP Institut han signat aquest mes de setembre un acord de col·laboració que els posiciona com un dels principals referents a Catalunya en assessorament i acompanyament integral a escoles i institucions educatives. L'acord compta, a més, amb la participació d'Educaweb, líder de referència en orientació acadèmica i professional.

Aquesta aliança permet oferir a les institucions educatives, a nivell nacional i internacional (amb oficines a Barcelona, Madrid, Màlaga i Santiago de Xile), una potent cartera de serveis amb l'objectiu de donar solucions a les necessitats de titulars, gestors, docents, alumnat i famílies:
Més informació:

Pedro Beneit (pbeneit@grupoeim.com) / Sílvia Amblàs (amblas@dep.net). 
Montserrat Oliveras, sòcia-fundadora de DEP Institut  i Pedro Beneit, Soci-Gerent del Grupo EIM
1 Comentaris
Información
Educaweb
Fa 4 anys i 2 mesos
Hola Ana, te recomendamos que consultes las secciones de orientación de educaweb: https://www.educaweb.cat/continguts/educatius/ Puedes empezar realizando el test de autonocimiento para descubrir tus intereses: https://www.educaweb.cat/orientacio/interessos-professionals/
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou