Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb i DEP Institut inicien l'estudi de competències per a la empleabilitat

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, la International Foundation for Interdisciplinary Health Promotion (IFIHP), DEP Institut i Educaweb han iniciat el treball de camp per a l'estudi sobre el desenvolupament de competències per a l'accés i la transformació del mercat laboral.

L'objectiu del treball de camp és avaluar la perspectiva de les empreses. Per això, de setembre a octubre de 2013 es realitzarà una enquesta dirigida als responsables de recursos humans i/o formació de les empreses catalanes, amb l'objectiu d'identificar i conèixer la seva valoració sobre les competències i habilitats necessàries per a la incorporació al mercat laboral i el desenvolupament professional.

El projecte ha estat seleccionat en la convocatòria 2012 del Programa RecerCaixa, patrocinat per l'Obra Social La Caixa i l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP). Una inciativa que té com a principals objectius l'impuls de la recerca científica excel·lent a Catalunya i la sensibilització i la implicació dels ciutadans en el procés de recerca i els avanços científics.

Si formes part d'una empresa situada a Catalunya i vols participar en l'estudi pots respondre al qüestionari.

Si ens dónes el teu consentiment, incorporarem el nom de la teva organització, com a empresa col·laboradora, a l'informe final de la recerca i, una vegada editat l'informe, et farem arribar un exemplar de les dues guies per l'empleabilitat resultants. L'enquesta és anònima, tota la informació que ens facilitis serà tractada exclusivament de forma agregada i amb finalitats estadístiques.

Més informació: http://pagines.uab.cat/recercaixajoves/
D'esquerra a dreta, Màrius Martínez (UAB), Carme Martínez-Roca (IFIHP), Montserrat Oliveras (Educaweb) i Sílvia Amblàs (DEP Institut)
Deixa el teu comentari